Qui Som

La PAH Gironès agrupa a persones amb risc de perdre el seu habitatge per no poder fer front a les seves despeses ja sigui, hipoteca, lloguer o subministres bàsics per tenir una llar i una vida digna i, tant a persones solidàries amb aquesta problemàtica, com activistes que lluiten per aquesta causa.

Som un grup de persones que treballa i lluita de forma desinteressada per les persones que queden desemparats davant el marc legal actual, que està dissenyat per garantir que els bancs cobrin els deutes, mentre que deixa desprotegides a les persones hipotecades que, per motius com l’atur o la pujada de les quotes, no poden fer front a les despeses bàsiques.

PAH Gironés és un moviment horitzontal, no violent, assembleari i apartidista. Es reuneix setmanalment per acollir i exposar els diferents casos dels afectats, oferint assessorament i ajuda mútua per trobar suports tant pràctics com a emocionals.

La PAH Gironès ens reunim tots els divendres a les 20:00 al Centre Cívic Can Gibert del Pla, al carrer Taga, 2 de Girona.

ATENCIÓ, NOVA ADREÇA:

ANTIGA BIBLIOTECA SALVADOR ALLENDE ara ATENEU EUGENIENC

C. MONTSENY, 74

SANTA EUGÈNIA- GIRONA

Si no sou de Girona capital o de la comarca del Gironès  podeu veure on són totes les PAHs catalanes  aquí per tal que us pogueu adreçar a la que us vagi millor.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s