Comunicat de PAH BLANES i de les PAHS de les COMARQUES GIRONINES.

COMUNICAT DE PAH BLANES SOBRE EL BLOC OCUPAT A UN PARTICULAR.
La PAH és un moviment social, apartidista i assembleari, que neix en el 2009 per defensar el dret a l’habitatge DIGNE

Davant la inexistència d’un parc d’habitatge social i davant la falta de voluntat política per donar resposta adequada a la greu emergència habitacional que venim sofrint, la PAH a través de la nostra Obra Social ha decidit ocupar alguns pisos propietat de bancs rescatats amb diners públics per allotjar a famílies desnonades i a les quals l’administració no ha ofert una alternativa habitacional, posant el focus sobre el parc d’habitatges buits en mans dels bancs, MAI SOBRE EL DE PARTICULARS.

Enfront d’un desnonament i la falta de solucions des de les administracions, es recuperen habitatges buits dels bancs per aconseguir un lloguer social digne. Habitatges buits de bancs que, per cert, en la seva gran majoria han estat arrabassades a famílies que van ser desnonades i avui acumulades pels bancs rescatats o venudes als fons voltors amb l’única fi de seguir lucrant-se a costa de la desgràcia de la majoria.
Avui dia hi ha moltes, massa persones que no té una altra alternativa que ocupar un habitatge per no viure al carrer. Ens consta que alguns oportunistes s’aprofiten d’aquesta necessitat cobrant per obrir habitatges, fet que ens sembla intolerable. A més, alguns que usen la legitimitat dels símbols de la PAH per a les seves pròpies finalitats, no tenen res a veure amb ella.

Volem deixar clar que ningú s’hauria d’aprofitar de les famílies ni de la lluita de la PAH i que la campanya de l’Obra Social de la PAH no recupera habitatges de particulars.

No consentirem que una família es quedi al carrer havent-hi habitatges buits dels bancs i quan qui ha de protegir-la no ho fa, però tampoc que ningú s’aprofiti o actuï en nom de la nostra lluita col·lectiva, quan no participa en ella.
Per tot el que s’ha dit, i tal com hem assenyalat en anteriors ocasions, volem fer públic que les accions de la, confusament autodenominada PAHC Blanes, no tenen res a veure amb la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) ni amb cap de la seva més de 200 nodes locals en tot l’estat.
En el document de linies vermelles de la PAH, es parla de la creació d’una sola PAH per localitat, així, aprofitem per remarcar, una vegada més, que a Blanes, la PAH legitima és PAH BLANES , i a Girona és PAH GIRONÈS.

Cadascun és lliure de fer les accions que consideri, però sense confondre ni contaminar.

Signat:
PAH Blanes i totes les PAHS DE LES COMARQUES GIRONINES.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s